Vrijwilligerswerk in een vakantieweek

Als vrijwilliger bij Het vakantiebureau draag je bij aan een onvergetelijke vakantieweek voor onze vakantiegasten. Ervaar de bijzondere sfeer tussen de vrijwilligers en de vakantiegasten. Neem gerust ook een collega, vriend(in), zus of moeder mee als vrijwilliger! Iedereen is welkom! Vul direct het aanmeldformulier in (ook als je al eerder mee bent geweest als vrijwilliger). 

Meer informatie over vrijwilligerswerk?

Wil je eerst meer informatie over het vrijwilligerswerk in de vakantieweken? Lees meer informatie over de verschillende vacatures die er zijn, download de vakantiegids of algemene brochures of vul het contactformulier in. Je ontvangt de materialen direct in de mail.

Lees ook over ervaringen van anderen:

nachtzorgvrijwilliger
vrijwilligerswerk
zorgvrijwilliger
vrijwilligerswerk
word-zorgvrijwilliger

Word zorgvrijwilliger

Bij Het vakantiebureau zijn we altijd op zoek naar Verpleegkundigen met of zonder BIG-registratie, verzorgende IG, verpleegkundigen en verzorgende niveau 2 of niveau 3. Of word algemeen verzorger en help de verpleegkundigen bij de persoonlijke verzorging van onze gasten.  

word-vrijwilliger

Word vrijwilliger

Word jij weekcoördinator, restaurantcoördinator of neem je leiding over het activiteitenprogramma? Bij Het vakantiebureau zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om aandacht te geven aan onze vakantiegasten, een luisterend oor te bieden en samen met onze gasten plezier te maken.  

Word ambassadeur ('warme contactpersoon') bij Het vakantiebureau

Jij weet als geen ander hoe waardevol diaconale vakanties zijn. En als je al eens hebt meegewerkt als vrijwilliger, weet je dat het werk tijdens de vakantieweken veel voldoening geeft. Draag jij Het vakantiebureau graag een warm hart toe? Help dan mee en promoot zorgvakanties in jouw omgeving. 

lokale-vrijwilligers

Lokale vrijwilligers

Ter aanvulling op het vaste vrijwilligersteam zoeken wij lokale vrijwilligers die af en toe, gedurende de vakantieweken willen winkelen, wandelen of fietsen met onze vakantiegasten. Of word bestuurder van de rolstoelbus en help mee op zaterdagen in de zomerperiode. Dus woon je in of bij Ermelo, Doorn, Wezep, of Mechelen? Je hulp is van harte welkom! 

kom-stage-lopen

Kom stage lopen

Als je student bent, ben je van harte welkom om mee te werken tijdens onze vakantieweken! Wij zijn erkend als leerplek door Calibris en kunnen je een passende functie aanbieden die bij je opleiding past. Bijvoorbeeld in de verzorging, verpleging of in de recreatie.