Vrijwilligerswerk bij Het vakantiebureau

Wil je vrijwilligerswerk doen? Word vrijwilliger bij Het vakantiebureau en bezorg onze gasten een onvergetelijke vakantieweek. Ga met ons mee en ervaar de bijzondere sfeer tussen de vrijwilligers en de vakantiegasten. En neem gerust je collega, vriend(in), zus of moeder mee als vrijwilliger!

Het vakantiebureau is altijd op zoek naar mensen die belangeloos vakanties willen begeleiden. Al meer dan 60 jaar organiseert Het vakantiebureau hotelvakanties in Nederland voor senioren, mensen met dementie en hun mantelzorger en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk tijdens een vakantieweek is een bijzondere ervaring die veel plezier en voldoening geeft.

Lees ook:


Vragen over vrijwilligerswerk?

Heb je eerst nog vragen over het meewerken als vrijwilliger? Vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Bezorg onze gasten een onvergetelijke vakantie

Wil je meer informatie ontvangen over vrijwilligerswerk? Vraag de algemene Vakantiegids 2023 aan, download de algemene brochure of download het vakantiewekenverzicht. Je ontvangt de materialen direct in de mail.

vrijwilliger-pagina (1)
vrijwilligerswerk
word-zorgvrijwilliger

Word zorgvrijwilliger

Bij Het vakantiebureau zijn we altijd op zoek naar Verpleegkundigen met of zonder BIG-registratie, verzorgende IG, verpleegkundigen en verzorgende niveau 2 of niveau 3. Of word algemeen verzorger en help de verpleegkundigen bij de persoonlijke verzorging van onze gasten.  

word-vrijwilliger

Word vrijwilliger

Word jij weekcoördinator, restaurantcoördinator of neem je leiding over het activiteitenprogramma? Bij Het vakantiebureau zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om aandacht te geven aan onze vakantiegasten, een luisterend oor te bieden en samen met onze gasten plezier te maken.  

Word ambassadeur ('warme contactpersoon') bij Het vakantiebureau

Jij weet als geen ander hoe waardevol diaconale vakanties zijn. En als je al eens hebt meegewerkt als vrijwilliger, weet je dat het werk tijdens de vakantieweken veel voldoening geeft. Draag jij Het vakantiebureau graag een warm hart toe? Help dan mee en promoot zorgvakanties in jouw omgeving. 

lokale-vrijwilligers

Lokale vrijwilligers

Ter aanvulling op het vaste vrijwilligersteam zoeken wij lokale vrijwilligers die af en toe, gedurende de vakantieweken willen winkelen, wandelen of fietsen met onze vakantiegasten. Of word bestuurder van de rolstoelbus en help mee op zaterdagen in de zomerperiode. Dus woon je in of bij Ermelo, Doorn, Wezep, of Mechelen? Je hulp is van harte welkom! 

kom-stage-lopen

Kom stage lopen

Als je student bent, ben je van harte welkom om mee te werken tijdens onze vakantieweken! Wij zijn erkend als leerplek door Calibris en kunnen je een passende functie aanbieden die bij je opleiding past. Bijvoorbeeld in de verzorging, verpleging of in de recreatie.