Vakantiehotels

Onze vakantiehotels

Doorn, Nieuw Hydepark

Begin 2016 geopend! Het nieuwe gebouw staat op een prachtige plek in het landgoed Hydepark, met uitzicht op de hertenweide, de vijver en de oranjerie. In de omgeving vindt u de afwisselende Kaapse Bossen met hun mooie zandverstuivingen.


Lees meer over Nieuw Hydepark

Ermelo, Dennenheul

Heerlijk tot rust komen! Hotel Dennenheul in Ermelo grenst aan landgoed Oud-Groevenbeek. In de directe omgeving vindt u vele schitterende wandel-en fietspaden. In het centrum van Ermelo vindt u een keur aan winkels en terrasjes.


Lees meer over Dennenheul

Wezep, IJsselvliedt

Kom genieten in Hotel IJsselvliedt in Wezep! In het statige herenhuis IJsselvliedt van bijna 200 jaar oud waant u zich in vroeger tijden. Uiteraard zijn de voorzieningen aangepast naar de wensen van deze tijd. Het fraaie landgoed nodigt uit tot het maken van een wandeling of (rolstoel) fiestocht.


Lees meer over IJsselvliedt

Varen met de Prins Willem Alexander

Een andere kijk op het landschap! Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult u niet snel vergeten!


Lees meer over vaarvakanties