Onze vakantiehotels

Nieuw hydepark

Doorn, Nieuw Hydepark ​

Begin 2016 geopend! Het nieuwe gebouw staat op een prachtige plek in het landgoed Hydepark, met uitzicht op de hertenweide, de vijver en de oranjerie. In de omgeving vindt u de afwisselende Kaapse Bossen met hun mooie zandverstuivingen.

Dennenheul-ingang

Ermelo, Dennenheul

Heerlijk tot rust komen! Hotel Dennenheul in Ermelo grenst aan landgoed Oud-Groevenbeek. In de directe omgeving vindt u vele schitterende wandel-en fietspaden. In het centrum van Ermelo vindt u een keur aan winkels en terrasjes.

ijsselvliedt

Wezep, IJsselvliedt ​

Kom genieten in Hotel IJsselvliedt in Wezep! In het statige herenhuis IJsselvliedt van bijna 200 jaar oud waant u zich in vroeger tijden. Uiteraard zijn de voorzieningen aangepast naar de wensen van deze tijd. Het fraaie landgoed nodigt uit tot het maken van een wandeling of (rolstoel) fiestocht.

PWA

Varen met de Prins Willem Alexander

Een andere kijk op het landschap! Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult u niet snel vergeten!

Vakantie vieren op een RCN Vakantiepark

Nieuw in ons aanbod: vakantie vieren op een vakantiepark en genieten van de mooiste plekjes in de natuur of aan het water. U verblijft in een groepsaccommodatie of bungalow op één van de geselecteerde RCN Vakantieparken in Nederland. U kunt kiezen uit drie vakantieparken: