Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking
In de zomer worden er in Nieuw Hydepark drie vakantieweken georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking. En er staat ook een vakantieweek gepland met Oud&Nieuw in Doorn.

Tijdens deze gezellige vakantieweken worden de vakantiegasten begeleid door ervaren vrijwilligers. Er is van alles te doen, zoals creatieve dingen maken, gezellige muziek- en zangavonden, uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden, spelletjes doen en lekker wandelen en fietsen in de bosrijke omgeving.

Nieuw Hydepark ligt heel centraal voor diverse uitstapjes in Midden Nederland, het is dichtbij een zwembad gelegen en een tochtje naar de Doornse markt is zo gemaakt.

De vakanties zijn bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking, die binnenshuis zelfstandig kunnen lopen en geen aangepaste kamer nodig hebben. Tijdens de vakantieweek is een pastor aanwezig en kan men de zondagviering bijwonen. De vakanties zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond en geloof, toegankelijk.

Mensen met een licht verstandelijke beperking zijn ook van harte welkom in onze vakantieweken voor mensen met een meervoudige beperking. Deze organiseren we in het voor- en najaar.

ijsselvliedt
Vakantie voor mensen met een meervoudige beperking
In deze vakantieweek viert u vakantie met mensen met een meervoudige beperking. Ook mensen met een verstandelijke beperking zijn van harte welkom!

va. € 659

hydepark buiten
Vakantie voor mensen met een licht verstandelijke beperking, Oud en Nieuw
In deze (kleinschalige) vakantieweken viert u vakantie samen met andere mensen met een licht verstandelijke beperking.

va. € 780