MCG Vakantieweek 2023

Uw kind is in de week van zaterdag 8 juli t/m vrijdag 14 juli van harte welkom in deze speciale vakantieweek voor kinderen en jongeren (6 t/m 25 jaar) met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Dankzij een team van ervaren vrijwilligers kan uw kind genieten van een heerlijke, onbezorgde vakantie. 

Uw kind wordt ontvangen in één van de luxueuze groepsaccommodaties op landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon. Meer informatie over de locatie leest u op de website van de Biesheuvel.

Het programma

Het programma tijdens de vakantieweek wordt geheel aangepast aan de mogelijkheden en interesses van uw kind. Zo worden er dagjes uit en activiteiten in en om de accommodatie georganiseerd. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een belevingstheater, een middag zwemmen, naar een pannenkoekenrestaurant, wandelen, snoezelen of een dagje uit. 

Begeleiding en voorbereiding

Elk kind heeft zijn/haar eigen begeleider. Hierdoor is er 1 op 1 begeleiding mogelijk. In de voorbereiding van de week wordt er zorgvuldig gekeken welke vrijwilliger voor welk kind kan zorgen. De vrijwilliger die voor uw kind gaat zorgen, zal u en uw kind thuis voorafgaand aan de vakantieweek bezoeken voor een kennismaking. Bij het aanmelden van uw kind vult u een uitgebreide vragenlijst in zodat wij een goed beeld krijgen van de zorgbehoefte. 

De leiding en vrijwilligers hebben deze week al een aantal jaren georganiseerd en begeleid onder de vlag van een andere organisatie. In 2022 zijn zij voor het eerst met Het Vakantiebureau mee geweest.

Praktische zaken

  • Ontbijt, lunch en diner zijn deze week inbegrepen.
  • De kosten voor deze vakantieweek bedragen € 450,-.
  • Het vervoer naar de accommodatie regelt u zelf. 


Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over de vakantieweek neem dan contact op met Het vakantiebureau op telefoonnummer 0343 – 745890 of per mail info@hetvakantiebureau.nl. Aanmelden voor deze vakantieweek kan met onderstaande button. 

Lees ook: mee als vrijwilliger met de MCG vakantieweek.