Mee als vrijwilliger met de MCG vakantieweek?

Bezorg jij kinderen en jongeren (6 t/m 25 jaar) met een meervoudige beperking deze zomer een fijne vakantie?  Schrijf je in voor de MCG vakantieweek van maandag 8 juli t/m maandag 15 juli in De Kibbelhof in Schoonoord (Drenthe). 

  • Ben je tussen 18 en 65 jaar?
  • Heb je affiniteit met de doelgroep kinderen en jongeren met een meervoudige beperking?
  • Gaat je hart sneller kloppen als je een kind of jongere ziet genieten?
  • Ben je van 8 t/m 15 juli* 2024 beschikbaar?


Meld je dan aan als vrijwilliger van de MCG Vakantieweek deze zomer!

Het programma

Het programma tijdens de vakantieweek wordt geheel aangepast aan de mogelijkheden en interesses van het kind/de jongere. Zo worden er dagjes uit en activiteiten in en om de accommodatie georganiseerd bijvoorbeeld een belevingstheater, een middag zwemmen, naar een pannenkoekenrestaurant, wandelen, snoezelen of een dagje uit. 

Je werk als vrijwilliger

Als vrijwilliger krijg je de verantwoordelijkheid voor de begeleiding van 1 kind of jongere tijdens de vakantieweek. Je maakt voor de vakantie alvast kennis met het kind/de jongere tijdens een bezoek aan zijn/haar eigen woonomgeving. Meer informatie hierover krijg je tijdens de instructiedag. Zo weet je vooraf precies wat het kind nodig heeft om hem/haar een fijne vakantie te laten hebben. Ook voor de ouders is het fijn om te weten dat hun kind/jongere in goede handen is deze week. 

Praktische zaken

  • Ontbijt, lunch en diner zijn deze week inbegrepen.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname als vrijwilliger aan deze vakantieweek.
  • Op zaterdag 6 april 2024 is er een instructiedag voor alle vrijwilligers in Doorn. 


Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over het werk in deze vakantieweek? Neem dan contact op met Het vakantiebureau op telefoonnummer 0343 – 745890 of per mail MCG@hetvakantiebureau.nl.  
Direct aanmelden? Dat kan met onderstaande button. 

* De vakantieweek voor gasten is van dinsdag 9 t/m maandag 15 juli. De vrijwilligers worden op maandag 8 juli vanaf ca 17.00 uur verwacht. We starten met een gezamenlijke BBQ en maken daarna samen de accommodatie klaar voor de vakantieweek.