IJsselvliedt

Over deze accommodatie

In het statige herenhuis IJsselvliedt van bijna tweehonderd jaar oud, gelegen op een prachtig landgoed, kunt u de sfeer en de geschiedenis van het pand voelen. In het hotel bevindt zich een mooie salon waar u zich kunt vermaken met een boek of een spelletje. Maar u kunt ook gebruikmaken van de bibliotheek of naar de oranjerie lopen.

Alle hotelkamers beschikken over een hooglaagbed en een alarmeringsysteem en er is een aangepaste douche, toilet en wastafel aanwezig.

In de omgeving zijn vele uitstapjes te maken zoals een bezoek aan de vlindertuin of Paleis Het Loo. Of u gaat lekker winkelen in Zwolle of Apeldoorn. De omgeving leent zich ook voor heerlijke fiets- of wandeltochten. 

Sinds januari 2014 behoort deze prachtige accommodatie ook tot onze organisatie. Vanuit Het vakantiebureau worden meerdere vakantieweken (ook met zorg) georganiseerd in IJsselvliedt.

Nog niet alle vakantiedata voor 2023 zijn zichtbaar op de website. Een compleet overzicht met alle data vindt u in de (digitale) vakantiegids 2023. U kunt een vakantie reserveren via het online reserveringsformulier of via het reserveringsformulier dat u bij de Vakantiegids 2023 heeft ontvangen.

Ons vakantie aanbod

Gemengde seniorenvakantie, Kerst
Prijs

1-persoonskamer € 790 p.p.

2-persoonskamer € 675 p.p.

Vakantie voor mantelzorgers en hun partner met dementie, Oud en Nieuw
Prijs

1-persoonskamer € 990 p.p.

2-persoonskamer € 780 p.p.

Ervaringen van onze gasten

‘’Onze dank is groot aan alle bevlogen, deskundige vrijwilligers en medewerkers. Wat een sfeer, wat een omgeving en wat een liefdevolle begeleiding. Vakantie in optima forma!’’