Word ambassadeur!

Jij weet als geen ander hoe waardevol diaconale vakanties zijn. En als je al eens hebt meegewerkt als vrijwilliger, weet je dat het werk tijdens de vakantieweken veel voldoening geeft. Draag jij Het vakantiebureau graag een warm hart toe? Help mee en promoot zorgvakanties in jouw omgeving. 

Veel mensen zijn nog niet bekend met zorgvakanties van Het vakantiebureau. Voor gasten kan de stap naar een vakantieweek soms groot zijn omdat men bijvoorbeeld opziet tegen het onbekende of vanwege praktische zaken. Maar ook potentiële vrijwilligers kunnen drempels ervaren. ‘Is het wel wat voor mij?’ en ‘Wat kan ik verwachten?’

Het is fijn als deze drempels kunnen worden weggenomen door betrokken mensen die uit eigen ervaring anderen kunnen enthousiasmeren. Ben jij zo’n betrokken persoon die ons hierbij kan helpen? Bij Het vakantiebureau noemen we deze ambassadeurs ‘warme contactpersonen’. Het zou mooi zijn als er in alle plaatsen in Nederland zo’n contactpersoon is die de boodschap van Het vakantiebureau (‘Vakanties met Aandacht’) wil helpen uitdragen.

Hoe kun je helpen?

  • Bekendheid genereren in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij de kerk, een zorginstelling, welzijnsorganisatie etc. in jouw regio;
  • Een persbericht sturen naar een lokale krant
  • Uitleg over vakanties, bereikbaar zijn voor vragen in jouw omgeving;
  • Hulp bieden bij het aanvragen van een vakantie;
  • Hulp bieden bij het vervoer van en naar de vakantieaccommodatie;
  • Financiële hulp aanvragen bij de plaatselijke diaconie etc.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gerolf Slagter van Het vakantiebureau, mail: gslagter@hetvakantiebureau.nl of bel 0343 – 745890.

IJsselvliedt zorgvakantie