Vrijwilligerswerk bij Het vakantiebureau

Wil je vrijwilligerswerk doen? Word vrijwilliger bij Het vakantiebureau en bezorg onze gasten een onvergetelijke vakantieweek. Ga met ons mee en ervaar de bijzondere sfeer tussen vrijwilligers en onze vakantiegasten. En neem gerust je collega, vriend(in), zus of moeder mee als vrijwilliger! Het vakantiebureau is altijd op zoek naar mensen die belangeloos vakanties willen begeleiden. Al meer dan 60 jaar organiseert Het vakantiebureau hotelvakanties in Nederland voor senioren, mensen met dementie en hun mantelzorger en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk tijdens een vakantieweek is een bijzondere ervaring die veel plezier en voldoening geeft.

Bezorg onze gasten een onvergetelijke vakantie

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag onze algemene Vakantiegids aan, download onze algemene brochure of download het vakantiewekenverzicht. Je ontvangt de flyer of brochure direct in de mail.

 

Of bekijk direct onze openstaande vacatures.

vrijwilliger-pagina (1)
word-zorgvrijwilliger

Word zorgvrijwilliger

Bij Het vakantiebureau zijn we altijd op zoek naar Verpleegkundigen met of zonder BIG-registratie, verzorgende IG, verpleegkundigen en verzorgende niveau 2 of niveau 3. Of word algemeen verzorger en help de verpleegkundigen bij de persoonlijke verzorging van onze gasten.  

word-vrijwilliger

Word vrijwilliger

Word jij weekcoördinator, restaurantcoördinator of neem je leiding over het activiteitenprogramma? Bij Het vakantiebureau zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om aandacht te geven aan onze vakantiegasten, een luisterend oor te bieden en samen met onze gasten plezier te maken.  

lokale-vrijwilligers

Lokale vrijwilligers

Ter aanvulling op het vaste vrijwilligersteam zoeken wij lokale vrijwilligers die af en toe, gedurende de vakantieweken willen winkelen, wandelen of fietsen met onze vakantiegasten. Of word bestuurder van de rolstoelbus en help mee op zaterdagen in de zomerperiode. Dus woon je in of bij Ermelo, Doorn, Wezep, of Mechelen? Je hulp is van harte welkom! 

kom-stage-lopen

Kom stage lopen

Als je student bent, ben je van harte welkom om mee te werken tijdens onze vakantieweken! Wij zijn erkend als leerplek door Calibris en kunnen je een passende functie aanbieden die bij je opleiding past. Bijvoorbeeld in de verzorging, verpleging of in de recreatie.