Vrijwilligerswerk zorg

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in de zorg? Word vrijwilliger bij Het vakantiebureau en ga als zorg vrijwilliger mee met onze vakanties. Al meer dan 60 jaar organiseren wij hotelvakanties in Nederland voor ouderen, mensen met dementie en mensen met een beperking. Gedurende het jaar zijn we altijd op zoek naar verpleegkundigen, gediplomeerde verzorgenden en medewerkers in de nachtzorg. We kunnen uw hulp goed gebruiken. Bovendien tellen de uren van BIG verpleegkundigen mee voor de BIG registratie!

Wat doe je als zorg vrijwilliger?

Het vakantiebureau biedt vakantieweken voor senioren (met een zorgvraag), mensen met dementie, visuele beperking en verstandelijke beperking. Al naar gelang de mogelijkheden van de gasten zal er in meer of mindere mate zorg worden verleend. Als zorg vrijwilliger zorg jij er voor dat mensen met een intensievere zorgvraag kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie. Samen met onze gasten kun je genieten van de natuur op de Veluwe, uitwaaien op het dek van de Prins Willem Alexander of genieten van de Limburgse vlaai in Zuid-Limburg.

Wat kun je van ons verwachten?

Het vakantiebureau organiseert hotelvakanties door heel Nederland. Je verblijft een week in één van onze hotels op een prachtige locatie. Het verblijf, eten, reiskosten en aansprakelijkheidsverzekering worden vergoed.

Geen ervaring in de zorg?

Heeft u geen ervaring met vrijwilligerswerk in de zorg? Ook dan ben je van harte welkom bij Het vakantiebureau. We zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het activiteitenprogramma te coördineren, gasten te begeleiden bij activiteiten en het coördineren van huishoudelijke werkzaamheden.

Word nu vrijwilliger – zorg

De vakanties van Het vakantiebureau zijn mogelijk dankzij de inzet van onze fantastische vrijwilligers! Wil jij jouw energie en vrije tijd ook belangeloos inzetten? Beteken iets voor een ander en meld je aan als zorg vrijwilliger bij Het vakantiebureau. Onze gasten kijken uit naar een vakantieweek samen met jou.

gezellig-intern-winkeltje-Nieuw-Hydepark
vrijwilliger zorg