Vrijwilligerswerk met ouderen

Wil je vrijwilligerswerk met ouderen doen? Word vrijwilliger bij Het vakantiebureau en bezorg ouderen een onvergetelijke vakantieweek. Het vakantiebureau is altijd op zoek naar mensen die seniorenreizen of zorgvakanties willen begeleiden. Al meer dan 60 jaar organiseert Het vakantiebureau hotelvakanties in Nederland voor senioren en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk met ouderen tijdens een vakantieweek is een bijzondere ervaring die veel plezier en voldoening geeft.

Wat doe je als vrijwilliger voor ouderen?

De seniorenreizen van Het vakantiebureau worden mogelijk gemaakt door de hulp van onze fantastische vrijwilligers, die veel voldoening halen uit het vrijwilligerswerk met ouderen. Als vrijwilliger help je bij een goed verloop van de vakantieweken. We bedenken en begeleiden een gevarieerd programma. Samen met onze gasten maak je mooie wandelingen, een (rolstoel) fietstocht of breng je een bezoek aan de markt.

Vrijwilligerswerk ouderen door heel Nederland

Het vakantiebureau organiseert hotelvakanties door heel Nederland. Je verblijft een week in één van onze hotels op een prachtige locatie. Samen met onze gasten kun je genieten van de natuur op de Veluwe, uitwaaien op het dek van De Prins Willem Alexander of genieten van Limburgse vlaai in het prachtige Zuid-Limburg. Of geniet samen met onze gasten van de bosrijke omgeving rondom Hotel Nieuw Hydepark. Vraag hier onze vrijwilligersinformatie aan.

Gediplomeerde zorgvrijwilliger

Onze zorgvrijwilligers maken het mogelijk dat ook mensen met een intensievere zorgvraag met ons op vakantie kunnen. Gedurende het jaar zijn we altijd op zoek naar verpleegkundigen, gediplomeerde verzorgenden en medewerkers in de nachtzorg. De uren van BIG verpleegkundigen tellen mee voor de BIG registratie. Geen ervaring in de zorg? Je bent ook zeer welkom om het activiteitenprogramma te coördineren, gasten te begeleiden bij activiteiten en het coördineren van huishoudelijke werkzaamheden. Plezier en aandacht staat bij Het vakantiebureau centraal.

Word nu vrijwilliger

De vakanties van Het vakantiebureau zijn mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers, die veel voldoening halen uit werk met ouderen. Enthousiast geworden en wil je graag aanmelden voor vrijwilligerswerk met ouderen? Meld je direct aan als vrijwilliger! Onze gasten kijken uit naar een vakantieweek samen met jou.

vakantiewekenoverzicht-vrijwilligers
vrijwilligerswerk ouderen