Zorgvakanties in Nederland

Zorgvakanties en vakanties met zorg. Wij kunnen u helpen. Heeft u dagelijks persoonlijke of verpleegkundige zorg nodig of bent u mantelzorger? Onze zorgvakanties en vakanties met zorg zijn hier speciaal op afgestemd. Wij hebben prachtige aangepaste accommodaties in Nederland. Verpleegkundigen of vrijwilligers staan voor u klaar. Voor een zorgvakantie met veel of met minder persoonlijke begeleiding.

Het vakantiebureau biedt een ruim aanbod aan senioren vakanties en zorgvakanties in Nederland.

Zorgvakanties in goede handen

Tijdens de zorgvakanties wordt u goed begeleid. Ook als u intensievere begeleiding en zorg nodig heeft. Daar zijn onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden voor. Zij staan altijd voor u klaar, zijn gemotiveerd en zeer kundig. Samen geven zij maatwerk begeleiding, ook bij alle activiteiten die wij organiseren.

Vakantie met zorg én activiteiten

Onze zorgvakanties zijn vakanties met zorg, maar ook met activiteiten. Zowel binnenshuis als buitenshuis is er genoeg te doen. Met mooi weer maakt u bijvoorbeeld een fietstocht met een zorgvrijwilliger of met uw partner. Hier hebben wij speciale rolstoelfietsen voor. Uiteraard kunt u ook een mooie wandeling maken, een middag winkelen of een bezoek brengen aan de markt. Voor binnen zijn er verschillende workshops, films of een muzikale avond. U kiest zelf waar u aan mee doet, een zorgvakantie naar uw wensen.

Tijdens de hele zorgvakantie is er een pastor aanwezig. De pastor verzorgt op zondagmorgen een kerkdienst in het hotel.

Zorgvakanties met aangepaste hotels

Onze zorgvakanties duren een week. U verblijft in een van onze prachtige accommodaties. Allemaal zeer geschikt voor een zorgvakantie: voor ouderen, mindervaliden en rolstoelgebruikers.

  • Ruim opgezette en rolstoeltoegankelijke hotels

  • Met aangepaste kamers met rolstoelvriendelijke douche en toilet

  • Extra faciliteiten zoals een hoog-laagbed en zorgoproepsysteem

  • Met rolstoelbus, duofiets of rolstoelfiets

Zorgvakanties reserveren

U kunt een zorgvakantie boeken met uw partner, ook als diegene mantelzorger is. U reserveert onze zorgvakanties door een reserveringsformulier in te vullen. U kunt deze zelf uitprinten of door ons op laten sturen.

Heeft u nog vragen over vakanties met zorg? Neem gerust contact met ons op.

De-rijp-3
vrijwilligers-rolstoel