Welkom bij Vakanties met Aandacht

Per 2021 zijn de vakantieweken van Bijzondere Vakanties opgenomen in het vakantieaanbod van Het vakantiebureau. U bent van harte welkom!

Het vakantiebureau organiseert al bijna 60 jaar vakanties met Aandacht. Sinds 2018 heeft Het vakantiebureau de Bijzondere Vakanties van het Rode Kruis overgenomen en voortgezet. Per 2021 zullen beide vakantielabels samen verder gaan onder de naam Het vakantiebureau, met als ondertitel bijzondere vakanties.

Het samengaan van onze beide vakantieorganisaties heeft voor u als voordeel dat u nu nog meer keus heeft qua vakantieduur, locaties en doelgroepen:

  • U kunt naast een 6-daags arrangement ook kiezen voor een 8-daags arrangement (van zaterdag – zaterdag). In deze weken is ook een predikant of geestelijk verzorger aanwezig, die beschikbaar is voor een persoonlijk gesprek en voorgaat in de zondagse viering. Het staat uiteraard een ieder vrij of hij/zij hier aan deel wil nemen.
  • De 6-daagse vakantieweken vinden allen plaats in de vertrouwde locatie IJsselvliedt, maar mocht u ook hier wat langer willen verblijven, dan is een 8-daags verblijf nu ook mogelijk.
  • In 2021 kunt u kiezen voor de volgende locaties: Hotel IJsselvliedt in Wezep, Dennenheul in Ermelo en Nieuw Hydepark in Doorn. Ook kunt u kiezen voor een vaarvakantie met de Prins Willem Alexander.
  • Het vakantiebureau ontvangt diverse doelgroepen. In het menu ‘vakanties’ vindt u de voor u vertrouwde doelgroepen, maar ook andere doelgroepen. Maak uw keuze qua doelgroep en vraag van daaruit direct uw vakantie aan.
  • De Indisch Molukse vakantieweek vindt u in het menu onder het kopje thema’s.

Ook voor vrijwilligers zijn de mogelijkheden door het samengaan verder uitgebreid.

Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk? Klik dan hier.

Of meld u direct hier aan!

Graag tot ziens in een van onze vakantieweken!

1coverfoto-vakantiegids-2022