Vrijwilliger in de Zorg

Bent u iemand die graag voor anderen klaar staat en ook vind dat een klein gebaar voor iemand anders van groot belang kan zijn? Ervaring in de zorg? Overigens geen pré als vrijwilliger. Dan kunt u vrijwilligerswerk in de zorg doen. Heeft u geen ervaring maar wilt u graag de ouderen helpen om een mooie dag te bezorgen? Ook dan zijn wij op zoek naar jou en is alle hulp welkom.

Hetvakantiebureau.nl organiseert prachtige zorgvakanties en wij zijn op zoek naar u. Word zorgvrijwilliger binnen ons gezellige team! Hetvakantiebureau.nl is altijd op zoek naar fijne mensen, verpleegkundigen en verzorgenden die vakanties willen begeleiden.

Al meer dan 60 jaar organiseert Het vakantiebureau vakanties voor ouderen met en zonder zorg. De vakanties zijn mede mogelijk dankzij het het fantastische vrijwilligerswerk dat wordt gedaan. Bent u BIG-verpleegkundige? Uw urenregistratie telt ook mee voor de BIG registratie!

Zorgvrijwilliger ouderen

Als zorgvrijwilliger kunt u zich op meerdere manieren inzetten, afhankelijk van uw ervaring.Tijdens onze zorgvakanties bent u als verpleegkundig, verzorgende niet alleen voor de algemene dagelijks verzorging en verpleegkundige handelingen. Er is natuurlijk ook de ruimte om gezellig met de ouderen een kopje koffie te drinken, te wandelen met de gasten, mee te gaan met een uitje, of gewoon gezellig te kletsen en er een mooie dag van te maken! Bij ons kunt u alle aandacht geven aan de ouderen en zij zullen dit erg waarderen.

Verschillende zorgfuncties

Wilt u vrijwilligerswerk in de zorg doen met ouderen of mensen die hulpbehoevend zijn? Wij onderscheiden diverse functies binnen deze zorggroep;

• verpleegkundigen met BIG-registratie en of verzorgenden IG

• verpleegkundigen en verzorgenden niveau 3

• verzorgenden niveau 2

Algemeen verzorgers hebben geen specifieke opleiding in de zorg, maar helpen de verpleegkundigen en verzorgenden bij de persoonlijke verzorging van gasten. Dit alles gebeurt onder leiding van de zorgcoördinator. Hij of zij is eindverantwoordelijke voor de totale zorgverlening van de zorgvrijwilligers in de vakantieweek.

Spreekt u dit aan en gaat u er graag op uit met de ouderen om er een onvergetelijke dag van te maken? Dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger in de zorg. 

Wij waarderen uw interesse enorm. Wilt u eerst meer weten over vrijwilliger zijn in de zorg Vraag dan meer informatie aan. 

gezellig-intern-winkeltje-Nieuw-Hydepark
vrijwilliger in de zorg
De-rijp-3
waarom vrijwilliger in de zorg