Vakanties voor ouderen

Het vakantiebureau is dé specialist in vakanties voor ouderen. Heeft u begeleiding nodig? Onze begeleiders en verpleegkundigen staan voor u klaar. Voor zorg of alleen voor de gezelligheid. De vakanties voor senioren en ouderen houden wij in prachtige accommodaties. Hotels in Nederland, die volledig zijn afgestemd op ouderen of mindervaliden.

Het vakantiebureau organiseert al 50 jaar vakanties voor ouderen en zorgvakanties. Op de Veluwe, in Midden Nederland of Limburg.

Hoe ziet een vakantie voor ouderen er uit?

Alle vakanties voor ouderen duren een week. De vakanties zijn kleinschalig, wat door de meeste senioren als zeer prettig wordt ervaren. Een ouderenvakantie heeft ongeveer 15 deelnemers.

 

Op zaterdagmiddag is de ontvangst. Uiteraard met een kopje koffie of thee. Wij hebben een programma dat is afgestemd op ouderen. U kiest zelf of u hier aan wilt deelnemen.

 

Wat is er te doen? Zowel in als rond het hotel zijn er verschillende activiteiten. Creatieve workshops, fietstochten door de bosrijke omgeving of winkelen bijvoorbeeld. Of maak optimaal gebruik van de faciliteiten in onze prachtige accommodaties. Mogelijkheden genoeg!

Voor ouderen met of zonder zorg

Wij organiseren ouderen vakanties voor verschillende doelgroepen:

• Voor senioren met lichte of intensieve zorg

• Voor ouderen met dementie, een visuele of verstandelijke beperking

• U kunt alleen komen of met partner, mantelzorger, vriend of vriendin

 

Welke begeleiding u ook nodig heeft, alle accommodaties zijn aangepast op rolstoelgebruik en mindervalide ouderen. Het zijn prachtige aangepaste hotels met ultiem comfort. Of wat denkt u van een sauna of fitnessruimte? Onze vakanties voor ouderen zijn om te genieten.

Vakantie met ouderen & vrijwilligers

Jaarlijks helpen 1.400 vrijwilligers mee om onze oudere vakanties succesvol te laten verlopen. Vrijwilligers die echt voor u klaar staan en samen met u plezier hebben. In een fijn gesprek of tijdens een van de activiteiten.

Er gaat de hele week een pastor mee. Hij verzorgt op zondagmorgen een kerkdienst.

Prijzen senioren vakanties

Wat kost een vakantie voor ouderen? Hetvakantiebureau.nl is een organisatie zonder winstoogmerk. Daarom zijn aanpassingen aan de accommodatie, zorgkosten en hulpmiddelen bijvoorbeeld, voor onze rekening.

De prijzen van een vakantie voor ouderen (welke u hier kunt vinden) zijn inclusief:

• Ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

• Koffie, thee en vers fruit

• Activiteitenprogramma (exclusief excursies) 

Reserveren

U reserveert een ouderenvakantie door een reserveringsformulier in te vullen. U kunt deze zelf printen of door ons op laten sturen. Heeft u nog vragen over vakanties voor ouderen?

Neem gerust contact met ons op.

Cover-seniorenflyer-2019