Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Jaarlijks worden er in Nieuw Hydepark vier vakantieweken georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking. En er staat ook een vakantieweek gepland met Oud & Nieuw in Doorn. 

Tijdens deze gezellige vakantieweken worden de vakantiegasten begeleid door ervaren vrijwilligers. Er is van alles te doen, zoals creatieve dingen maken, gezellige muziek- en zangavonden, uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden, spelletjes doen en lekker wandelen en fietsen in de bosrijke omgeving. 

Nieuw Hydepark ligt heel centraal voor diverse uitstapjes in Midden-Nederland. Het is dicht bij een zwembad gelegen en een tochtje naar de Doornse markt is zo gemaakt.

De vakanties zijn bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking, die binnenshuis zelfstandig kunnen lopen en geen aangepaste kamer nodig hebben. Tijdens de vakantieweek is een pastor aanwezig en kan men de zondagsviering bijwonen. De vakanties voor iedereen, ongeacht achtergrond en geloof, toegankelijk.  

Vraag hier onze vakantiefolder aan (digitaal of per post). U kunt hier ook een specifieke folder voor vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking aanvragen.

Heeft u nog andere vragen over de vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking? Neem gerust met ons contact op.