Vakantie voor mensen met een visuele beperking en senioren

Datum

Accommodatie

Contact

Dennenheul is een kleinschalig hotel waar u zich snel thuis zult voelen. Binnen bevindt zich een gezellige bar en loungeruimte. Buiten vindt u een mooi terras dat wordt omringd door planten en bomen. U kunt binnen een minuut Landgoed Oud-Groevenbeek op wandelen of fietsen. In het hotel is er voor de liefhebber een sauna en een bescheiden fitnessruimte. Het hotel beschikt over moderne kamers met een eigen badkamer, televisie en zorg-oproepsysteem. Er zijn ook enkele kamers met hoog-laagbedden. Er is een ruim aanbod aan activiteiten waaraan u kunt deelnemen tijdens de vakantieweek zoals een mooie busrit, een creatieve workshop, een gezellig winkelen in een nabijgelegen dorp of een gezellig avondprogramma. Uiteraard heeft u ook alle vrijheid om uw eigen plannen te maken.

De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

 

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren (evt. met lichte zorg) en mensen met een visuele beperking. Onze vrijwilligers organiseren activiteiten, workshops en uitstapjes die voor beide doelgroepen geschikt zijn. Uiteraard kunt u ook zelf op pad om te wandelen, te fietsen of te winkelen. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om u te begeleiden als u dat wenst. Er is ook ruimte om u terug te trekken om een krant te lezen, te handwerken, een puzzel te maken, etc. Hotel Dennenheul is aangepast voor mensen met een visuele beperking, door middel van geleide lijnen en braille markeringen.

 

Prijs
1-persoonskamer € 860 p.p.
2-persoonskamer € 625 p.p.
Korting vakantiefonds € 100 p.p.

 

Tijdens uw vakantie ontbreekt het u aan niets. De kosten per week zijn inclusief:

  • ontbijt, lunch en diner (ook dieet)
  • koffie, thee en vers fruit
  • activiteitenprogramma (exclusief excursies)
  • zorg (indien nodig)