Vakantie voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Datum

Accommodatie

Contact

In deze feestelijke vakantieweek wordt aandacht besteed aan het afscheid nemen van het oude jaar en het inluiden van het nieuwe jaar. Oudejaarsavond is een gezellige avond waarop de oliebollen en de champagne uiteraard niet zullen ontbreken!

 

Nieuw Hydepark is, net als het voormalig F.D. Roosevelthuis, gelegen op het landgoed Hydepark in Doorn. Vanuit het hele gebouw kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het landgoed. U kunt het mooie landgoed wandelend of fietsend verkennen. In en om het huis organiseren onze vrijwilligers diverse activiteiten. Naast de leuke activiteiten rondom het landgoed kunt u deelnemen aan een van de georganiseerde excursies. Bezoek de markt in Driebergen of ga mee op een uitstapje naar Huize Doorn. 

Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

 

Deze (kleinschalige) vakantieweken zijn geschikt voor mensen met een licht verstandelijke beperking die binnenshuis (eventueel met rollator) zelfstandig kunnen lopen, geen aangepaste hotelkamer nodig hebben en goed in een groep kunnen functioneren. 0nze vrijwilligers kunnen begeleiden bij uw persoonlijke verzorging en gebruik van medicatie.

 

Prijs
1-persoonskamer € 990 p.p.
2-persoonskamer € 780 p.p.
Korting vakantiefonds € 250 p.p.

 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

- ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)
- koffie, thee en vers fruit
- activiteitenprogramma (exclusief excursies)