Gezinsvakantie in samenwerking met Stichting Happy Holiday

Datum

Accommodatie

Contact

Dit jaar wordt in de meivakantie en in de herfstvakantie een gezinsweek georganiseerd. Deze vakantie is bedoeld voor gezinnen met schoolgaande kinderen waarvan een gezinslid(kind of ouder) ernstig, terminaal of chronisch ziek is. In deze week kan de zorg worden overgedragen aan onze deskundige vrijwilligers, waardoor ouders en kinderen met elkaar kunnen genieten van hun vakantie.

Een gezinsvakantie betekent plezier voor het hele gezin naast ontspanning voor ouders en verzorgers. In deze vakanties komt het ziek zijn even op de laatste plaats en is er evenveel aandacht voor de gezonde gezinsleden als voor de zieken. Voorop staat het samen genieten en vakantie vieren!Vrijwilligers zijn dag en nacht aanwezig en kunnen, indien men dat wil, gedurende de vakantie, de hele zorg uit handen nemen.

In Gelderland, aan de rand van Wezep op 10 km van Zwolle, ligt op het landgoed IJsselvliedt het gelijknamige vakantiehotel. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, (vis)vijvers en bossen. Een plek om buiten te zijn en een plek om vanuit daar in de omgeving dingen te ondernemen.

Op de website van Stichting Happy Holiday leest u meer informatie en kunt u zich aanmelden voor deze vakantieweken