Gemengde seniorenvakantie, creatief, culinaire week

Datum

Accommodatie

Contact

In deze vakantieweek is er naast het reguliere programma voor de liefhebbers een extra creatief workshop programma in de ochtenden (ma-vrij). U gaat aan de slag met diverse materialen. Er wordt gewerkt van een voorbeeld of u kunt uw eigen fantasie laten spreken. Aan het eind van de week worden de projecten in een kunstroute tentoongesteld.

 

Hotel IJsselvliedt is een statig herenhuis van tweehonderd jaar oud en is gelegen op een prachtig landgoed. U kunt heerlijk vertoeven in de gezellige huiskamer. Vanuit het hotel worden er door de vrijwilligers leuke uitstapjes in de nabije omgeving georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Op het landgoed zelf kunt u heerlijk wandelen of een fietstochtje maken. Ook binnenshuis is er voor wie dat wil van alles te doen. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een creatieve workshop, een spel of genieten van een mooi optreden.

Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

 

Prijs
1-persoonskamer € 990 p.p.
2-persoonskamer € 780 p.p.
Korting vakantiefonds € 250 p.p.

 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

- ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)
- koffie, thee en vers fruit
- activiteitenprogramma (exclusief excursies)