Gemengde seniorenvakantie

Datum

Accommodatie

Contact

U gaat op zaterdagmiddag aan boord van het schip dat tot maandagochtend in de haven blijft liggen. Er is een uitgebreid programma voor deze anderhalve dag waaronder een wandeling op zondag. Vanaf maandag vaart het schip de prachtige route die is uitgestippeld. Het schip heeft een grote salon waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en van uw maaltijd. Op het bovendek kunt u comfortabel zitten terwijl u het mooie landschap voorbij ziet glijden. Het schip vaart dagelijks naar een andere haven, waar u in de middag van boord kunt om de stad of het dorp te bezoeken. Uiteraard staan onze vrijwilligers voor u klaar om u hier zo nodig bij te ondersteunen. Er zijn rolstoel toegankelijke tweepersoons hutten aan boord met hoog-laagbedden, wastafel, tv en zorgoproepsysteem. Centraal in de gang vindt u de aangepaste badkamers met toilet. Vrijwilligers helpen u waar nodig.

De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

 

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer (intensieve) zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. Onze enthousiaste vrijwilligers staan voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, hulp bij persoonlijke verzorging of bij de activiteiten.

 

Vaarroute 5 augustus – 11 augustus: Wijk bij Duurstede – Hoorn – Harderwijk – Kampen – Hasselt – Meppel

Het bovenstaande vaarschema kan veranderen door overmacht, zoals het weer, stremmingen en ligplaatswijzigingen.

Prijs
2-persoonskamer* € 1200 p.p.
Korting vakantiefonds € 345 p.p.

*Let op: op het schip zijn geen 1-persoonskamers aanwezig. Komt u alleen dan wordt u bij iemand anders op de kamer ingedeeld. 

 

 

Tijdens uw vakantie ontbreekt het u aan niets. De kosten per week zijn inclusief:

  • ontbijt, lunch en diner (ook dieet)
  • koffie, thee en vers fruit
  • activiteitenprogramma (exclusief excursies)
  • zorg (indien nodig)