Senioren vakanties

Zoekt u een seniorenvakantie? Het vakantiebureau is specialist in het organiseren van senioren vakanties in Nederland. Vakanties voor ouderen, met of zonder zorg. Senioren vakanties in prachtige en speciaal ingerichte accommodaties in Nederland. Al ruim 60 jaar organiseren wij bij Het vakantiebureau senioren vakanties. Met verpleegkundigen en/of vrijwilligers. Ons doel is dat u een week lang kan genieten van uw vakantie. Tijdens de senioren vakanties verblijft u in een eigentijdse accommodatie, voorzien van optimaal comfort. U kunt kosteloos gebruikmaken van alle faciliteiten.

U kunt deelnemen aan vakantieweken voor senioren zonder of met lichte zorg, maar u bent ook van harte welkom in onze gemengde senioren vakanties

Bekijk hier alle seniorenvakanties

Senioren vakanties: het programma

Hoe ziet uw senioren vakantie er dan precies uit? De vakantie begint op zaterdag middag met een ontvangst. Hierbij hoort uiteraard een kopje koffie of thee. Onze vrijwilligers helpen u graag uw bagage naar uw kamer brengen en kunnen u daarbij ook helpen met uitpakken als u daar behoefte aan heeft. En dan begint uw vakantie pas echt. U kunt samen met de andere gasten iets ondernemen maar u kunt ook zelf (of met uw partner) op pad. Wat de senioren vakanties zo bijzonder maakt is dat er ontzettend veel te doen is, zowel in als rondom het hotel. Aangezien het uw vakantie is mag u ook zelf u eigen vakantie invullen.

Wij organiseren in de senioren vakantie verschillende activiteiten, aan u de keuze wat u wilt doen. Neemt u liever deel aan een van de verschillende creatieve workshops? Of gaat u liever een ontspannen fiets- of boottocht doen? Of toch liever een wandeling met een verhalenverteller? Het kan allemaal bij de senioren vakanties. Bovengenoemde activiteiten zijn slechts een kleine greep uit alle activiteiten die wij voor u organiseren tijdens onze senioren vakanties.

Seniorenvakanties met vrijwilligers

Mocht u het prettig vinden, kunnen de vrijwilligers u helpen bij wat u binnenshuis en buitenshuis onderneemt. Het vakantiebureau is al vele jaren een plek waarbij verpleegkundigen en/of vrijwilligers met enthousiasme vrijwilligerswerk doen tijdens de senioren vakanties. Er staan dan ook jaarlijks 1.400 vrijwilligers klaar om uw senioren vakantie mogelijk te maken. Iets wat wij vaak horen is dat het contact tussen gast en vrijwilliger als heel bijzonder wordt ervaren.

Pastor aanwezig

De hele week is er een pastor aanwezig, bij wie u op de koffie kunt. Een prima gelegenheid om, als u wilt, eens uw verhaal te doen of met andere over voor u belangrijke zaken van gedachten te wisselen. De pastor regelt ook de kerkdienst, die op zondagmorgen in het hotel plaatsvindt.

Een mooie herinnering aan uw senioren vakanties

Naast de mooie herinneringen die u aan uw senioren vakantie overhoudt is er ook nog de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de souvenirwinkel. De souvenirwinkel is in bijna al onze hotels en vakantiecentra te vinden. Kiest u ervoor om met Kerst of Oud en Nieuw op vakantie te gaan? Dan is het programma aangepast aan het bijzondere karakter van deze dagen.

Heeft u interesse in de vakantiefolder? Bekijk de vakantiefolder hier!

Heeft u nog vragen over onze seniorenvakanties met zorg? Neem gerust contact met ons op.

1coverfoto-vakantiegids-2022