Ouderen reizen met begeleiding

Bent u opzoek naar een ouderenreis met begeleiding in Nederland? Bij het vakantiebureau organiseren wij al ruim 50 jaar verschillende vakanties voor ouderen. Er is een ruim aanbod op prachtige plekjes in Nederland. U kunt op vakantie met ouderen die geen of weinig zorg nodig hebben. Of u kiest voor een gemêleerde samenstelling van vakantiegasten. Dan viert u vakantie met ouderen die meer afhankelijk zijn van zorg. Onze vrijwilligers hebben volop aandacht en tijd voor u en begeleiden u waar nodig. Boek een van onze ouderen reizen met begeleiding en kom een week onbezorgd genieten!

Programma ouderen reizen met begeleiding

De ouderen reizen met begeleiding hebben een afwisselend programma en u bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan een creatieve workshop of voorstellingen bijwonen. Voor de actievelingen is er de mogelijkheid om door de prachtige natuur te wandelen en te fietsen. Daar waar u begeleiding nodig hebt, ondersteunen de vrijwilligers u graag.

 

Begeleiding tijdens uw ouderenreis

Bij Het vakantiebureaul staan er jaarlijks 1.400 vrijwilligers klaar om onze vakanties voor ouderen mogelijk te maken. Wilt u de omgeving verkennen, heeft u behoefte aan een praatje of heeft u een zorg vraag? Onze gediplomeerde vrijwilligers begeleiden u graag! Wij krijgen vaak te horen dat het contact tussen onze vakantiegasten en vrijwilligers als bijzonder wordt ervaren. Daar zijn we erg trots op: Want samen maken we er een onvergetelijke vakantie van.

 

Accommodaties door heel Nederland

Het vakantiebureau heeft accommodaties door heel Nederland. Onze aangepaste hotels vindt u op prachtige locaties op de Veluwe, Midden Nederland en Limburg. Met tal van wandel- en fietspaden rondom onze locaties kunt u heerlijk genieten van de natuur.

 

Wees welkom bij de ouderen reizen met begeleiding

Boek een geheel verzorgde vakantie bij het vakantiebureau en kom tot rust op één van onze prachtige locaties. Bekijk de beschikbare data voor onze ouderenreizen zonder zorg of met lichte zorg. Behoeft u meer zorg? Bekijk dan de beschikbare data voor onze ouderenreizen met intensieve zorg. Wilt u zelf een ouderenreis met uw eigen begeleiding organiseren en bent u op zoek naar een geschikte accommodatie? Bekijk dan de mogelijkheden op Groepshotels.com.

PWA2