Senioren vakanties en zorgvakanties

Het vakantiebureau is gespecialiseerd in zorgvakanties en seniorenvakanties in Nederland. Gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden en andere vrijwilligers staan tijdens onze vakantieweken klaar voor onze gasten. Zij zorgen voor aanspraak, een luisterend oor en bieden onze gasten een helpende hand. Én de nodige gezelligheid: dat vinden wij bij Het vakantiebureau erg belangrijk.

zorgvakantie dennenheul

Senioren zonder zorg, lichte zorg of met intensieve zorg

In deze begeleide vakantieweken viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte – zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. Meer weten? Lees meer over onze seniorenreizen. Of bekijk de beschikbare data via onderstaande button.

Senioren zonder zorg of met lichte zorg

Bent u vitaal of heeft u weinig begeleiding nodig tijdens een vakantie? Dan is het arrangement vakanties voor senioren wellicht iets voor u. Onze prachtige hotels liggen in een mooie omgeving midden in de natuur. Er is een uitgebreid en gevarieerd programma waarbij u alle vrijheid heeft hier wel of niet aan deel te nemen. Meer weten? Lees meer over onze seniorenreizen. Of bekijk het vakantieaanbod en beschikbare weken via onderstaande button.

Mantelzorgers en partner met dementie

Mantelzorgers en hun thuiswonende partner met dementie kunnen samen een vakantie doorbrengen in een van de prachtige accommodaties van Het vakantiebureau. Mantelzorgers kunnen de zorg voor hun partner geheel of gedeeltelijk overdragen aan vrijwilligers. Lees meer over vakanties voor mantelzorgers en partner met dementie. Of bekijk het vakantieaanbod en beschikbare weken via onderstaande button.

Mensen met een visuele beperking

Vakantiehotel Dennenheul is de enige accommodatie in Nederland die volledig is aangepast voor mensen met een visuele beperking. Bij vakantieweken in andere accommodaties bent u uiteraard ook van harte welkom. Hier zijn de activiteiten en de accommodatie echter niet specifiek op uw beperking aangepast. Maar onze vrijwilligers helpen u graag! Meer weten? Lees meer over vakanties met visuele beperking.

Mensen met een licht verstandelijke beperking

In de zomer en tijdens Oud & Nieuw worden er in Nieuw Hydepark in Doorn vier vakantieweken georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Tijdens deze gezellige vakantieweken worden de vakantiegasten begeleid door ervaren vrijwilligers. Lees meer over vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Of bekijk het vakantieaanbod en beschikbare weken via onderstaande button.

Mensen met een meervoudige beperking

Samen met mensen, die ook een meervoudige beperking hebben kunt u genieten tijdens een volledig verzorgde vakantie. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma met voor ieder wat wils: uitstapjes, een workshop of een leuk avondprogramma.

Mensen van 25-50 jaar

Deze vakanties worden speciaal georganiseerd voor onze jongere gasten met een (intensieve) zorgvraag. Uiteraard is het programma aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de groep. Deze vakantieweken vinden plaats in Hotel IJsselvliedt.

Gezinsvakanties

Tijdens de schoolvakantie organiseren wij, in samenwerking met Stichting Happy Holiday, een vakantie voor gezinnen met schoolgaande kinderen waarvan een gezinslid ernstig, terminaal of chronisch ziek is.

Mensen met de ziekte van Huntington

Deze week organiseren we in samenwerking met de vereniging van Huntington. Gasten kunnen genieten van een geheel verzorgde vakantie. Aanmelden / meer informatie aanvragen kan via mail: info@huntington.nl of telefonisch: 033-3032800