Vakanties voor mantelzorgers en mensen met dementie in oktober

Jaarlijks biedt Het vakantiebureau in samenwerking met Alzheimer Nederland een aantal vakantieweken aan voor (thuiswonende) mensen met dementie en hun partner/mantelzorger. In oktober zijn er nog plaatsen vrij in twee vakantieweken in zorghotel Dennenheul in Ermelo.

Tijdens deze vakantieweken krijgt de partner/mantelzorger volop de gelegenheid om te ontspannen en om er alleen of samen met anderen op uit te gaan. De partner met dementie is tijdens de week in goede handen bij toegewijde en deskundige vrijwilligers. Zij kunnen aan mantelzorgers de zorg even uit handen nemen, en bieden u beiden een luisterend oor. 

Beschikbare zorgvakanties in oktober

Dit najaar is er voor mantelzorgers en mensen met dementie nog plaats om op vakantie te gaan in de volgende weken: 

  • Van 8 – 15 oktober, Hotel Dennenheul in Ermelo ∙ 
  • Van 15 – 22 oktober, Hotel Dennenheul in Ermelo  


U kunt tijdens de vakantieweek deelnemen aan veel activiteiten die voor u en uw partner worden georganiseerd. Dennenheul is een rustig gelegen kleinschalig zorghotel aan de rand van het bos. U geniet er volop van de herfstkleuren en de heide. Er zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen of samen een ritje te maken op de duofiets. 

Reserveren?

Heeft u vragen over of interesse in één van deze weken in oktober? U kunt uw vakantie boeken via de site. Voor vragen kunt u ook eerst contact opnemen met Het vakantiebureau, telefoon 0343 – 745890 of per mail info@hetvakantiebureau.nl.