Nieuwe medewerkers bij Het vakantiebureau

Sinds april is Het vakantiebureau twee nieuwe collega’s rijker: Gaby van Ginkel en Ineke Renée. Ineke (foto: links) en Gaby (foto: rechts) stellen zich aan je voor.

Ineke: “Sinds 19 april werk ik met veel plezier als communicatiemedewerker bij Het vakantiebureau (als opvolgster van Jet Habermehl). In deze functie houd ik me bezig met de interne en externe communicatie van Het vakantiebureau. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de zichtbaarheid van de activiteiten van Het vakantiebureau via verschillende communicatiekanalen zoals de website, social media, de digitale nieuwsbrief, de vakantiegids en andere promotiematerialen. Ook help ik mee bij het zichtbaar zijn op beurzen en actiedagen. Ik heb de afgelopen periode al een kijkje genomen tijdens de vakantieweek op Dennenheul en op Nieuw Hydepark. Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid van alle medewerkers en vrijwilligers die de gasten steeds weer een fantastische vakantieweek bezorgen.

Ik heb hiervoor bijna 7 jaar als communicatiemedewerker gewerkt bij Jong Protestant (Protestantse Kerk) en was daardoor ook al (indirect) betrokken bij het diaconale werk. Daarnaast werk ik als zzp’er, onder andere als coördinator voor een netwerk van psychologen om vroegherkenning van autisme op de kaart te zetten.

Heb je ideeën voor onze communicatie of wil je leuke foto’s, een mooi verhaal of een filmpje delen? Mail naar irenee@hetvakantiebureau.nl of bel 0343-745 896 (op dinsdag en vrijdag).

Gaby: “Hallo allemaal, mijn naam is Gaby van Ginkel. Sinds 1 april maak ik onderdeel uit van het team bij Het vakantiebureau (als opvolgster van Aja Hendriksen). Ik ben opgegroeid in Lunteren, waar ik nog steeds met veel plezier woon, samen met mijn man en zoontje. Binnen Het vakantiebureau werk ik op de afdeling reserveringen en zal ik mij met name bezig houden met de vrijwilligers. Ik heb het tot nu toe enorm naar mijn zin en ben ontzettend dankbaar dat ik een steentje mag bijdragen aan deze mooie organisatie.

Naast mijn werk bij Het vakantiebureau (20 uur) heb ik mijn eigen bedrijf Make My Day waar ik mijn creativiteit in kwijt kan namelijk het stylen en decoreren van bruiloften. Laat het mij gerust weten als er vragen zijn (gvanginkel@hetvakantiebureau.nl). Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen!

nieuwe medewerkers vakantiebureau