Het vakantiebureau komt op tv op zaterdag 1 oktober

Altijd al eens nieuwsgierig geweest hoe een vakantieweek van Het vakantiebureau eruitziet? Op zaterdag 1 oktober krijg je een inkijkje in ons zorghotel op het landgoed Nieuw Hydepark in Doorn. In de uitzending van Petrus in het Land van KRO-NCRV vertellen een aantal vrijwilligers onder wie Sjoerd Elsinga, Joke Westera en Babs Visser over hun dankbare werk als vrijwilliger. Ook vakantiegasten komen aan het woord.

Op de mooie vakantielocatie in Doorn vertellen vakantiegasten over de engelen die zij op hun weg tegenkomen. Tijdens de beautyochtend op de vrijdag laten de dames hun haar, make-up en nagels doen terwijl de mannen hun eigen uitje hebben. Zo is er in de vakantieweek iedere
dag weer een mooi programma voor de vakantiegasten.

Joke Westera, geestelijk verzorger, doet deze vakantieweek een ‘wandelgang pastoraat’ zoals ze het zelf noemt. Zij vertelt het bijbelverhaal over Jakob die zijn eigen ontmoeting met engelen had.

Petrus in het Land is een programma van KRO-NCRV en wordt uitgezonden op zaterdag 1 oktober van 17.10 tot ca 17.30 uur op NPO2.