Mantelzorger op vakantie

Bent u mantelzorger en toe aan vakantie? Ga er samen een week tussenuit met de vakanties van Het vakantiebureau. We organiseren reizen voor ouderen en mensen met dementie en hun mantelzorgers. Onze vrijwilligers hebben volop aandacht en tijd voor uw partner en voor u. Zodat u ook echt als mantelzorger op vakantie bent. Ook als u zoon, dochter, vriend of vriendin bent, bent u van harte welkom.

Accommodaties door heel Nederland

Tijdens de vakantieweek overnacht u in één van onze aangepaste hotels op een prachtige locatie in Nederland. In de prachtige natuur rondom onze hotels kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Of ga er op uit tijdens een van onze excursies, geniet van een optreden en ontmoet andere mensen tijdens een spelletje. U kunt heerlijk samen genieten, maar er is ook ruimte om er zelf op uit te gaan.

 

De vrijwilligers nemen de zorg (gedeeltelijk) over

Onze enthousiaste vrijwilligers nemen graag de zorg voor uw partner (gedeeltelijk) over. Met de vakanties van Het vakantiebureau kunt u heerlijk ontspannen en heeft u de tijd om zelf activiteiten te ondernemen! Zodat u ook echt als mantelzorger op vakantie bent!

 

Respijtzorg

De zorg voor een partner of naaste is vaak een zware taak. Met onze vakanties bieden wij ook de mogelijkheid tot vervangende zorg, respijtzorg. Vervangende zorg regelen is handig als u zelf op vakantie gaat of om overbelasting te voorkomen. Onze gediplomeerde en ervaren vrijwilligers nemen de zorg graag van u over!

 

Ook als mantelzorger op vakantie?

Boek een geheel verzorgde vakantie bij Het vakantiebureau en kom (samen) tot rust op één van onze prachtige locaties. Bekijk de beschikbare data voor onze gemengde seniorenreizen. Wilt u samen met uw thuiswonende partner met dementie op vakantie? Bekijk de beschikbare data voor onze reizen voor mantelzorgers en mensen met dementie.

nieuw hydepark