Hoe is het nu met Peter Boon?

Juist in deze tijd willen we als organisatie graag met elkaar in contact blijven en is het goed om te weten hoe het iedereen vergaat. In deze wekelijks terugkerende rubriek ontmoeten we mensen die op velerlei wijze betrokken zijn bij onze mooie organisatie. Hoe gaat het met ze?Deze week is het de beurt aan Peter Boon, weekcoördinator in onze vakantieweken van Bijzondere Vakanties.

Daar zit je dan, thuis, terwijl je had gehoopt om op IJsselvliedt lekker aan het werk te zijn met veel andere vrijwilligers om samen “onze” gasten van BijzondereVakanties een mooie week te bezorgen. Zo voelt het namelijk voor mij wel:  onze gasten.

Helaas is de werkelijkheid anders.

Ik ben Peter Boon (rechts op de foto) en probeer mij elk jaar als Weekcoördinator 4 weken in te zetten om onze gasten een mooie en fijne vakantie te bezorgen.
In dat geheel ben in maar een klein radertje maar samen met vrijwilligers en gasten proberen we die week een familiesfeer te creëren, dat is waar het om gaat.

Dat is wat ik nu mis, vrolijke lachende gezichten, mensen die genieten of het nu vrijwilligers zijn of gasten. Of dat nu is van het mooie landgoed, een gezellig lekker uitje, de persoonlijke aandacht of samen een ritje op de duofiets.
Ik ga niet bij de pakken neer zitten en probeer er iets van te maken en denk vooral aan de mooie tijden die er weer gaan komen. Dan denk ik weer aan de ontmoetingen tussen oude bekende of nieuwe gasten, de saamhorigheid, de inzet van iedereen. En ik denk aan de verhalen aan de bar, gelukkige gezichten bij de diverse uitjes, het luisterende oor, de schuine mop.
Zo hadden we eens een gast, van redelijk jonge leeftijd, maar dat is betrekkelijk, die de ene mop na de andere aan de bar wist te vertellen, de avond vloog voorbij.

Mensen blijf positief, pas goed op jezelf en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Peter

Benieuwd hoe het met iedereen is?
Hieronder leest u ook de eerdere verhalen terug:

De heer Adema, gast in onze vakantieweken
Helena van den Heuvel, weekcoordinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl