Hoe is het nu met Mijndert Blanken?

Juist in deze tijd willen we als organisatie graag met elkaar in contact blijven en is het goed om te weten hoe het iedereen vergaat. In deze rubriek ontmoeten we mensen die op velerlei wijze betrokken zijn bij onze mooie organisatie. Hoe gaat het met ze? Deze week is het de beurt aan Mijndert Blanken, manager van Hetvakantiebureau.nl en Bijzondere Vakanties.

Wat persoonlijke gezondheid en mijn omgeving betreft gaat het gelukkig goed met mij. Wat werk betreft is het helaas dramatisch. Het stil liggen van onze vakanties is iets wat wij nog nooit hebben meegemaakt. Er was altijd een doel om voor te gaan: een fijne vakantie voor ‘Mw. Jansen’. Maar dat doel is nu ver weg! Gelukkig kunnen we wel verder en kunnen we ons, al is het maar mondjesmaat, richten op 2021: Vakanties met aandacht voor onze gasten.

De afgelopen tijd kon ik mijn tijd nog redelijk vullen met het werk. Nu na de zomer en de tweede golf is dat veel minder helaas.

Ik heb vele leuk herinneringen aan onze vakantieweken. Heel bijzonder dat 50 mensen bij elkaar komen en dat dat in bijna alle gevallen een mooie week wordt. Dat is de kracht van sociaal mensenwerk!

Op dit moment mis ik het contact met onze gasten, maar ook met de vrijwilligers. Ieder jaar verheug ik me ook op de werk- en informatiedagen (hier starten de vrijwilligers met de voorbereidingen van de vakantieweken), die helaas dit jaar in maart ook niet door konden gaan.
Het is fijn om dan iedereen te ontmoeten, maar ook om gezamenlijk voor ‘mw. Jansen’ een fijne vakantie met aandacht voor te bereiden.

Om de corona tijd door te komen is het denk ik belangrijk om ‘in beweging’ te blijven, ga wat doen, pak een hobby op, bel elkaar. Dus blijf bezig en verzet je gedachten naar wat wèl kan.

Als de beperkende maatregelen straks weer zijn opgeheven hoop ik met mijn gezin uit eten te gaan om mijn 60e verjaardag te gaan vieren.
Daarnaast hoop ik dat we dan qua werk weer volop aan de slag kunnen met dat wat ik graag doe: het organiseren van onze vakantieweken. Het is fijn om samen met collega’s en vrijwilligers op deze manier iets voor anderen te kunnen betekenen.

Tot slot wil ik iedereen een goede gezondheid toe wensen! Ik heb het volste vertrouwen dat we straks , zij het misschien niet op alle vlakken, weer de draad van het gewone leven op kunnen pakken.

Benieuwd hoe het met iedereen is?
Hieronder leest u ook de eerdere verhalen terug:

De heer Adema, gast in onze vakantieweken
Helena van den Heuvel, weekcoördinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl
Peter Boon, weekcoördinator in de weken van Bijzondere Vakanties
Lucy Rademacher en Tiny Luja, locatiemanagers van De Heerenhof
Mevrouw Kirchner, gast in onze vakantieweken
Dianne Bom, recreatiecoordinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl
Henny de Ruiter, vrijwilliger in de weken van Hetvakantiebureau.nl en Bijzondere Vakanties
Henk Kamerbeek, locatiemanager van Nieuw Hydepark
Mevrouw van Dijk, gast in onze vakantieweken
Hennie Jensen, vrijwilliger in de vakantieweken van Hetvakantiebureau.nl
Jaap van der Kooij, weekcoördinator in onze vakantieweken
Roos van Groeningen, recreatiecoördinator in onze vakantieweken