Hoe is het nu met Jeroen van Klompenburg?

Juist in deze tijd willen we als organisatie graag met elkaar in contact blijven en is het goed om te weten hoe het iedereen vergaat. In deze rubriek ontmoeten we mensen die op velerlei wijze betrokken zijn bij onze mooie organisatie. Hoe gaat het met ze? Deze week is het de beurt aan Jeroen van Klompenburg, locatiemanager van Hotel Dennenheul.

Het gaat met mij goed, nog steeds gezond en geen corona opgelopen.

Na de eerste Coronagolf, waarin we geen gasten konden ontvangen, hebben we van de zomer gelukkig nog een paar leuke vrijwilligers- en vakantieweken mogen draaien voordat we in de tweede golf kwamen en alles weer heel stil werd. We zitten nu midden in de tweede golf, met weer een leeg, stil gebouw.

Tijdens de eerste Lock down zijn we druk bezig geweest met verbeteringen aan het gebouw, hebben we achterstallig onderhoud weggewerkt, de bungalows opgeknapt en zijn de daken gerenoveerd. Ik wil dan bij deze ook nog even mijn dank uitspreken aan Guus van der Rhee, die de kwikstaart van binnen helemaal heeft opgeknapt!

Nu tijdens onze tweede leegstand periode mis ik de reuring van de gasten en vrijwilligers weer enorm. Het zijn de kleine dingetjes; even een praatje met een gast, een band van een rolstoel plakken, een lekkere maaltijd op tafel zetten. Maar wat ik vooral mis is, de dankbaarheid van de mensen die bij ons verblijven. We proberen altijd met z’n allen het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en als je de gasten dan gedurende de week ziet genieten, tot rust ziet komen en dankbaar ziet zijn voor alles wat er door de vrijwilligers en mijn collega’s voor ze gedaan wordt, geeft dat mij zoveel energie!

Tijdens de tweede gedeeltelijke Lock down waarin we nu zitten, ben ik thuis aan de gang gegaan met achterstallige klusjes. Wij wonen achteraf dus hier is altijd wel wat te doen. Zoals veel van jullie weten heb ik 3 kinderen, tijdens de eerste Lock down waren zij natuurlijk ook helemaal thuis en mocht ik meester spelen. Gelukkig mogen ze nu nog wel naar school, want voor meester ben ik niet in de wieg gelegd. Maar ik zoek nu andere dingen met ze op, we maken samen grote puzzels, gaan veel naar het bos, bouwen steden van Lego en mijn zoontje en ik zijn een skelter aan het opknappen.

Tot eind van dit jaar zal het nog heel stil zijn op Dennenheul, hopelijk gaan alle door de overheid getroffen maatregelen zijn weerslag hebben op de verspreiding van corona en zet er een daling in van de besmettingen, zodat we begin van 2021 weer voorzichtig vooruit kunnen gaan kijken en hopelijk weer snel gasten mogen ontvangen!

Ik wil iedereen bij deze dan ook veel gezondheid en uiteraard op gepaste afstand veel gezelligheid toe wensen. Zorg goed voor elkaar en geef eens wat extra aandacht aan iemand die dat nodig heeft! Hopelijk tot heel snel!

Hartelijke groet,

Jeroen

Benieuwd hoe het met iedereen is?
Hieronder leest u ook de eerdere verhalen terug:

De heer Adema, gast in onze vakantieweken
Helena van den Heuvel, weekcoördinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl
Peter Boon, weekcoördinator in de weken van Bijzondere Vakanties
Lucy Rademacher en Tiny Luja, locatiemanagers van De Heerenhof
Mevrouw Kirchner, gast in onze vakantieweken
Dianne Bom, recreatiecoordinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl
Henny de Ruiter, vrijwilliger in de weken van Hetvakantiebureau.nl en Bijzondere Vakanties
Henk Kamerbeek, locatiemanager van Nieuw Hydepark
Mevrouw van Dijk, gast in onze vakantieweken
Hennie Jensen, vrijwilliger in de vakantieweken van Hetvakantiebureau.nl
Jaap van der Kooij, weekcoördinator in onze vakantieweken
Roos van Groeningen, recreatiecoördinator in onze vakantieweken
Mijndert Blanken, manager Hetvakantiebureau.nl / Bijzondere Vakanties
Mevrouw Boer, gast in onze vakantieweken
Sjoerd Elsinga, weekcoordinator in onze vakantieweken