Hoe is het nu met Adrie de Kooter

Juist in deze tijd willen we als organisatie graag met elkaar in contact blijven en is het goed om te weten hoe het iedereen vergaat. In deze rubriek ontmoeten we mensen die op velerlei wijze betrokken zijn bij onze mooie organisatie. Hoe gaat het met ze? Deze week is het de beurt aan Adrie de Kooter, die samen met zijn vrouw gast is in onze vakantieweken.

Het vakantiebureau heeft mij ( Adrie ) benaderd of ik iets zou willen vertellen over mijzelf in deze corona tijd. Dat wil ik wel doen, ik kijk namelijk met plezier terug op de afgelopen vakantieweek in hotel IJsselvliedt. Onze eerder geboekte vakantieweken gingen net als bij velen niet door, maar in september kon ik toch nog met mijn vrouw en mijn broer en schoonzus een weekje weg. We waren blij verrast, we waren wel slechts met 20 gasten en 6 vrijwilligers maar we hebben een fantastische week gehad in deze mooie nazomer week.
De aandacht die we kregen, het eten, de excursies naar een ijsboerderij en boerderijmuseum, de rondwandeling over het prachtige landgoed onder leiding van de boswachter, het vermaak o.l.v. Roos die in deze rubriek ook al voorbij is gekomen, het was geweldig fijn.

Het was fijn even zo contacten te hebben in zo’n week, want die zijn nu in deze coronatijd toch wel minder, ook onze kinderen en kleinkinderen zien we minder.

Ik verveel me niet hoor, mijn vrouw Joke heeft parkinson en ik ben haar mantelzorger. Met Joke wandel ik dagelijks even buiten. Zij zit dan in de rolstoel of loopt erachter. Dat is afhankelijk van hoe haar lichamelijke conditie op dat moment is, parkinson blijft een moeilijk te besturen ziekte. Ik kan iedereen aanraden om elke dag als het droog is even naar buiten te gaan, even eruit in de frisse lucht.

Joke gaat 2 dagen per week naar de dagbesteding. Op de dagen dat Joke naar de dagbesteding  is heb ik even mijn handen vrij voor wat ontspanning zoals fietsen of wandelen met een kennis. Ook kan ik die dagen de boodschappen halen. Afgelopen zomer heb ik de Alternatieve Vierdaagse van 10 km gedaan. Ook vind ik het leuk uit alle beschikbare foto’s een digitaal album te maken, inmiddels heb ik al een eerst fotoboekje gemaakt ter herinnering aan de vakantie in hotel IJsselvliedt.

Als de coronatijd achter de rug is hopen wij eind april ons 40 jarig huwelijksfeest te vieren en dat wil ik graag organiseren als dat weer mag en kan. Zo hopen we ook dat als deze tijd achter de rug is we nog weer mee kunnen gaan met het vakantiebureau. En dat hoop ik voor iedereen, dat we een vaccin kunnen krijgen om weer vrijer te zijn met onze kinderen en kleinkinderen en weer fijn met elkaar en de vrijwilligers op vakantie kunnen.

Benieuwd hoe het met iedereen is?
Hieronder leest u ook de eerdere verhalen terug:

De heer Adema, gast in onze vakantieweken
Helena van den Heuvel, weekcoördinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl
Peter Boon, weekcoördinator in de weken van Bijzondere Vakanties
Lucy Rademacher en Tiny Luja, locatiemanagers van De Heerenhof
Mevrouw Kirchner, gast in onze vakantieweken
Dianne Bom, recreatiecoordinator in de weken van Hetvakantiebureau.nl
Henny de Ruiter, vrijwilliger in de weken van Hetvakantiebureau.nl en Bijzondere Vakanties
Henk Kamerbeek, locatiemanager van Nieuw Hydepark
Mevrouw van Dijk, gast in onze vakantieweken
Hennie Jensen, vrijwilliger in de vakantieweken van Hetvakantiebureau.nl
Jaap van der Kooij, weekcoördinator in onze vakantieweken
Roos van Groeningen, recreatiecoördinator in onze vakantieweken
Mijndert Blanken, manager Hetvakantiebureau.nl / Bijzondere Vakanties
Mevrouw Boer, gast in onze vakantieweken
Sjoerd Elsinga, weekcoordinator in onze vakantieweken
Jeroen van Klompenburg, locatiemanager van Dennenheul
Annelies Bakker, weekcoordinator in onze vakantieweken voor mensen met een licht verstandelijke beperking