Christelijk vrijwilligerswerk

Zoekt u vrijwilligerswerk met christelijke achtergrond? Hier leest u meer over het christelijk vrijwilligerswerk dat wij aanbieden. Hetvakantiebureau.nl wordt gesteund door de Protestantse Kerk in Nederland.

Wij bieden vakantiedeelnemers en vrijwilligers dan ook de ruimte om, geheel vrijblijvend, invulling te geven aan hun christelijke waarden. Een bezoek aan de pastor of kerkdienst bijvoorbeeld. Christelijk vrijwilligerswerk dat voldoening geeft. Wij kunnen uw hulp als vrijwilliger goed gebruiken! Sluit u aan bij ons team van vrijwilligers? Zij geven fantastische begeleiding aan onze zorgvakanties en senioren vakanties!

Christelijke achtergrond

Het vakantiebureau maakt deel uit van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk. Deze stichting werkt nauw samen met de Protestantse Kerk in Nederland en ontvangt financiële steun van Kerk in Actie.

Vrijwilliger

Als christelijk vrijwilliger kunt u samen met de gasten invulling geven aan het geloof. Tijdens de vakantieweken is er een pastor aanwezig. De pastor gaat ook voor in de kerkdienst, die op zondagmorgen in het hotel plaatsvindt. U bepaalt zelf of en in welke mate u invulling geeft hieraan, christelijk vrijwilligerswerk in alle vrijheid!

Ons christelijk vrijwilligerswerk: wat houdt het in?

U begeleidt deelnemers tijdens hun fijne zorgvakanties of seniorenvakanties die wij aanbieden. Dit doet u samen in een team van vrijwilligers. Wist u dat maar liefst 1.400 vrijwilligers per jaar deze vakanties mogelijk maken?

U biedt een luisterend oor en begeleidt de deelnemers tijdens hun heerlijke vakantie. Heeft u een zorgachtergrond? Dan verpleegt en verzorgt u ook. Bovenal levert u een geweldige bijdrage door plezier te maken met onze vakantiegasten. Want onze vakanties staan bekend om hun gezelligheid en persoonlijke aandacht.

Christelijk vrijwilligerswerk waarbij u onder de mensen bent en wat voor een ander kunt betekenen!

Vrijwilligerswerk vergoeding

Bij ons christelijk vrijwilligerswerk wordt verblijf, eten en reiskosten betaald, evenals je aansprakelijkheidsverzekering. Bent u BIG-verpleegkundige en wilt u als zorgvrijwilliger aan de slag? Dan tellen de uren in de vakantieweek mee voor registratie.

Vrijwilligerswerk met ouderen of hulpbehoevenden doen? Zet uw energie en vrije tijd met hart en ziel in om onze vakantiegasten een fantastische week te bezorgen, bent u van harte welkom in ons vrijwilligersteam!

Informatie aanvragen & Aanmelden

creatief IJsselvliedt gast en jonge vrijwilliger
christelijk vrijwilligerswerk
dominee-viering-Dennenheul
christelijk vrijwilligerswerk