Bootreizen voor ouderen

Heerlijk uitwaaien aan dek van het schip De Prins Willem Alexander? Dat kan! Het vakantiebureau organiseert iedere zomer bootreizen voor ouderen. U bent er even heerlijk uit en doet in een week tijd verschillende plaatsen aan. U zult zich geen moment vervelen!

 

Programma seniorenreizen

Op zaterdag gaat u aan boord van het schip, waar u ontvangen wordt door onze enthousiaste vrijwilligers. Van maandag tot vrijdag vaart het schip dagelijks naar een andere haven. ’s Middags kunt u de plaats bezoeken en in de avond staan er diverse activiteiten gepland, zoals een spel of muzikaal optreden. Ook een kijkje in de stuurkamer behoort zeker tot de mogelijkheden!

 

Aangepast vakantieschip De Prins Willem Alexander

Het schip is volledig aangepast, zodat ook mensen met een zorgvraag van harte welkom zijn. Aan boord van het schip bevinden zich rolstoeltoegankelijke 2-persoonshutten. Het schip heeft een grote salon, waar u kunt genieten van het uitzicht en de heerlijke maaltijden. Met de lift, die groot genoeg is voor een bed, kunt u naar het bovendek en de serre. Hier kunt u een boek lezen, een praatje te maken met de andere gasten en vrijwilligers of de wind door de haren voelen.

 

Bootreizen voor ouderen met vrijwilligers

Onze vaarvakanties worden begeleid door zeer ervaren en enthousiaste vrijwilligers. Heeft u behoefte aan een praatje of wilt u erop uit? De vrijwilligers begeleiden activiteiten en staan voor u klaar. Samen plezier maken staat voorop! De zorg wordt tijdens de vakantie gecontinueerd door onze zorgvrijwilligers. Dus u kunt heerlijk onbezorgd genieten!

Gaat u ook mee varen?
Boek een geheel verzorgde vakantie op de Prins Willem Alexander en geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Bekijk de beschikbare data voor onze bootvakanties voor ouderen.

PWA-aan-dek-3