Aangepaste vakanties

Onze aangepaste vakanties organiseren wij speciaal voor mensen met een beperking of mindervaliden. Wij hebben prachtige hotels waar wij al jaren aangepaste vakanties houden. Deze hotels en accommodaties, allemaal in Nederland, zijn volledig scootmobiel en rolstoelvriendelijk en bieden veel extra’s voor een veilig en comfortabel verblijf.

 

Uiteraard zijn er fantastische vrijwilligers en, indien nodig, gediplomeerde verpleegkundigen die u begeleiden in uw mogelijkheden mét persoonlijke aandacht. Fijn!

Over ons

Al ruim 50 jaar organiseert Het vakantiebureau aangepaste vakanties, senioren vakanties en vakanties voor mindervaliden, mantelzorgers en dementerende ouderen. Dit doen wij samen met 1400 gediplomeerde verplegers en vrijwilligers. Aangepaste vakanties met of zonder begeleiding in prachtige hotels: u laten genieten. Dat is ons doel.

Aangepaste hotels

Onze vakantiehotels zijn volledig aangepast voor gasten met een beperking en mensen in een rolstoel of scootmobiel. De prachtige accommodaties en aangepaste hotels bevinden zich in midden Nederland en op de Veluwe. De hotels, allemaal mooi gelegen, zijn speciaal geschikt voor begeleide vakanties zoals Hetvakantiebureau.nl deze organiseert.

 

Onze aangepaste vakanties houden wij hier al vele jaren. Bijvoorbeeld in Nieuw Hydepark in Doorn of vakantiehotel Dennenheul (speciaal voor mensen met een visuele beperking). Onze aangepaste hotels:

• Ruim in opzet en volledig rolstoeltoegankelijk

• Kamers met aangepaste douche en toilet

• Extra faciliteiten zoals een hooglaagbed en zorgoproepsysteem

• Rolstoelbus, duofiets of rolstoelfiets als extra voorziening

• Wat vindt u van een vakantie op de boot? Bekijk hier onze vaarvakanties in Nederland.

Fijne begeleiding

U wordt goed begeleid wanneer u dit wilt of indien dit nodig is. Of u nu lichte begeleiding of intensievere begeleiding met zorg nodig heeft. Er zijn gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig. Allemaal zeer gemotiveerd en kundig. Samen zorgen ze voor de organisatie en maatwerk begeleiding bij alle activiteiten.

 

Uiteraard kiest u zelf of u aan activiteiten mee doet. De vakanties worden aangepast aan uw mogelijkheden. Inclusief nachtzorg en 24-uurs begeleiding.

 

U zal genieten van de bijzondere sfeer, gezelligheid en verbondenheid tussen onze gasten en vrijwilligers.

op-de-markt-rolstoelen
De-rijp-3