Vakantieweek 'Samen Ervaren'

Een lotgenoten week voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad.

Je hebt nog niet zo lang geleden borstkanker gekregen of je zit al wat langer in het behandeltraject. Of misschien ben je al klaar met de behandelingen en probeer je je leven van voor die tijd weer op te pakken. Het kan dan waardevol zijn om er een weekje tussenuit te gaan met andere lotgenoten aan wie je niets hoeft uit te leggen.

Tijdens de vakantieweek ‘Samen Ervaren’ van maandag 11 t/m zaterdag 16 december in Hotel IJsselvliedt in Wezep trek je een weekje op met lotgenoten. Je bent er even lekker tussenuit, je wordt verwend, je kunt meedoen aan activiteiten, je spreekt andere vrouwen die hetzelfde doormaken en je maakt samen ook plezier. Soms met een lach, soms met een traan.

Hoe ziet deze vakantieweek eruit?

In deze vakantieweek is veel ruimte om tot rust te komen en samen ervaringen uit te wisselen. Maar er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd.

Je kiest zelf of je meedoet aan het programma of dat je er liever even alleen of samen op uitgaat. Niets moet, alles mag. Je kunt meedoen aan een workshop of een creatief programma, elke dag met een wisselend thema. Maar een wandeling maken op het mooie landgoed of in de omgeving behoort ook zeker tot de mogelijkheden.  

Deze week wordt begeleid door een aantal vrijwilligers, die bekend zijn met wat vrouwen met borstkanker doormaken. Bij hen kun je je verhaal kwijt, even een praatje maken of iets van je gevoelens delen.

Voor wie?

De vakantieweek ‘Samen Ervaren’ is bedoeld voor vrouwen met borstkanker en vrouwen die (deels) hersteld zijn van borstkanker. Voor vrouwen die zichzelf een vakantie gunnen waarbij de zorgen even naar de achtergrond verdwijnen. 

vakantieweek lotgenoten borstkanker

    

  “Het was zo fijn om mijn verhaal te delen met andere mensen die hetzelfde doormaken als ik.” 

Jolanda (54)

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep (bij Zwolle) ligt op een prachtig landgoed. Dit bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door 200 hectare grond met boerderijen, tuinen, vijvers en bossen. Een mooie plek voor verbinding en ontspanning.

De kamers
De ruime tweepersoons hotelkamers zorgen voor een comfortabel verblijf. De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet. Tijdens deze vakantie deel je een kamer met een andere deelnemer. 

Wanneer?

De vakantie ‘Samen Ervaren’ vindt plaats van maandag 11 december t/m zaterdag 16 december 2023. De ontvangst is op maandag 11 december vanaf 11 uur. Op zaterdag na het ontbijt (rond 10 uur) sluiten we de week af. 

Het vervoer naar de locatie regel je zelf.

De prijs

Tijdens de all-in vakantie ontbreekt het je aan niets. De prijs bedraagt € 670,- p.p. voor 6 dagen en is inclusief:

  • ontbijt, lunch, thema-diner (ook dieet mogelijk);
  • koffie, thee, drankjes van de bar en fruit;
  • activiteiten en workshops
borstkanker lotgenoten vakantieweek
borstkanker lotgenoten contact vakantieweek

Meer informatie en aanmelden

Twijfel je nog en wil je eerst vrijblijvend meer informatie over de vakantieweek ‘Samen Ervaren’? Neem dan contact op met Ginette of Ada via samenervaren@hetvakantiebureau.nl.

Wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaande formulier. Aanmeldingen worden op volgorde van inschrijving behandeld. Als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt, wordt dit vermeld op deze pagina en kun je op de reservelijst geplaatst worden.