Update vakantieweken zomer 2022

Bij Het vakantiebureau krijgen we de laatste dagen veel vragen binnen of er in de komende vakantieweken nog beschikbaarheid is. De meeste vakantieweken voor zomer 2022 zitten vol. Er komen echter ook regelmatig annuleringen binnen.

Ik wil deze zomer nog op vakantie. Wat kan ik doen?
U kunt het beste direct het aanvraagformulier bij de vakantie van uw keuze op de website invullen*. U vult het volledige formulier in met daarbij de accommodatie(s) en vakantieweek/weken van uw voorkeur. 

Op het moment dat uw aanmelding bij ons binnen is, gaan wij kijken of de accommodatie/week van uw voorkeur nog beschikbaar is. Als deze vol is, nemen wij contact met u op en kijken we samen of er alternatieven zijn. Zijn er geen mogelijkheden, dan kunnen wij u op dat moment op de reservelijst plaatsen.

* Bellen heeft geen toegevoegde waarde. De aanvragen kunnen pas worden behandeld op het moment dat het (digitale) aanvraagformulier binnen is en het duidelijk is welke zorg u nodig heeft. Heeft u nog andere vragen, dan kunt u het beste mailen naar info@hetvakantiebureau.nl.

Bijgewerkt d.d. 5 juli 2022

mantelzorgers en partner dementie