Gezocht: rolstoelduwers bij Vaarweken Prins Willem-Alexander

Ook deze zomer vaart het schip Prins Willem-Alexander weer met gasten en vrijwilligers van Het vakantiebureau door Nederland. De vier vaarweken zijn dit jaar van 30 juli tot 26 augustus. Voor deze weken zijn we nog op zoek naar rolstoelduwers op diverse plaatsen. Vind je het leuk om een middagje te wandelen met onze gasten en ze een gezellige middag te bezorgen? 

Van zondagmiddag t/m donderdagmiddag gaan alle gasten van boord, en bezoeken we het stadje of dorp waar het schip aanlegt. Veel gasten hebben bij het wandelen een rolstoel nodig. Daarvoor zoeken we vrijwilligers die een rolstoel willen duwen om met de gasten bijvoorbeeld een kerk, museum of winkels te bezoeken (afhankelijk van de wensen van de gasten) en aansluitend samen een drankje te drinken of een ijsje te eten op een terrasje. Op de website en in de vakantiegids kun je de vaarroutes zien.

Waar en wanneer?

In de volgende plaatsen zijn vrijwilligers nodig: Alkmaar, Arnhem, Hoorn, Gouda, Harderwijk, Kampen, Leeuwarden, Lemmer, Maassluis, Makkum, Middelburg, Sneek, Texel, Tiel, Urk, Wijk bij Duurstede, Willemstad, Zaandam, Zierikzee. Woon je in de buurt van één van de plaatsen en ben je op een of meerdere middagen beschikbaar, meld je dan aan! Je bent om 14.45 uur welkom bij het schip. De vrijwilligers van de Prins Willem-Alexander heten je welkom op de kade. Rond 17.15 ben je weer terug bij het schip.

Aanmelden

Ben je op één of meerdere middagen beschikbaar om te komen helpen en de gasten een mooie en leuke middag te bezorgen? Of ken je iemand in je netwerk? Meld je dan aan via Wim van der Tas wvandertas@hetvakantiebureau.nl, of 0343 – 745898. Vermeld bij je aanmelding met hoeveel personen je komt, en voor welke dag en plaats.

vrijwilliger rolstoel duwen