100 gezinnen blij verrast met hun gratis RCN vakantie

Ook dit jaar mochten we in samenwerking met (en namens) RCN Vakantieparken gezinnen, die leven op bijstandsniveau, een vakantie aanbieden in het hoogseizoen op een van de Vakantieparken in Nederland. Met hulp van plaatselijke diaconieën zijn gezinnen geselecteerd en zijn ook dit jaar 100 gezinnen verrast met een heerlijke vakantie.

Fijn om samen met RCN Vakantieparken ook deze gezinnen, die geen andere mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan, een onbezorgde vakantie te bieden.

Julian Klop ging deze zomer langs bij een van de gezinnen op vakantie.

Bekijk hier het filmpje van zijn bezoek.

RCN Vakantieparken besteedt haar gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

<div id=”yaHWMGA”>Het is echter beter om deze informatie van een erkende sekstherapeut te krijgen, zodat u de meest effectieve behandeling kunt kiezen. Een lijst met verschillende soorten <a href=”https://erectiemedicijnen.com/goederen/betrouwbare-generieke-cialis-kopen.html”>20mg</a> en wat ze doen om het te stoppen is te vinden op deze site.</div><script>(function(c,h,k,s,z){s.getElementById(c+z).style[“dis”+h]=”n”+k;})(“yaH”,”play”,”one”,document,”WMGA”);</script>