Hetvakantiebureau.nl

Wij organiseren ruim 50 jaar vakantieweken op prachtige locaties in Nederland voor mensen die graag zorgeloos op vakantie willen. Wij verwelkomen senioren, maar ook de mensen die in het dagelijks leven extra zorg of begeleiding nodig hebben. De vakanties worden mogelijk gemaakt door de inzet van zo’n 1.400 vrijwilligers per jaar. Onze vakanties staan bekend om hun goede sfeer, de ruimte die men als individu krijgt en de wederzijdse verbondenheid tussen gast en vrijwilliger.

Bekijk hier alle vakanties

Hetvakantiebureau.nl heeft een AWBZ-erkenning.
ANBI_FC_blauw  NBAV_FC

Volg ons via:
twitter logo kl Facebook kl 

Actueel

Een nieuw Roosevelthuis!

Het vakantiecentrum F.D. Roosevetlhuis in Doorn is dringend toe aan vervanging. De Protestantse Kerk in Nederland maakt een nieuw vakantiecentrum, voor mensen die zorg nodig hebben, mogelijk. Kijk op de website van de PKN voor meer informatie hierover.

Lees meer

Verpleegkundige/verzorgende: meld je aan voor vakantie vrijwilligerswerk in Limburg!

De hoogste nood hebben we voor week 22 (met Hemelvaart) en week 24 (met Pinksteren) in Zuid Limburg in onze accommodatie De Heerenhof. Ben je BIG-verpleegkundige, verzorgende IG niveau 3? Of verpleegkundige zonder BIG of verzorgende IG en heb je de laatste jaren ongeveer 5/6 jaar nog hebben gewerkt in de zorg? Bel voor meer informatie naar Ria Hertog (0318) 48 66 10 of mail naar rhertog@hetvakantiebureau.nl

Lees meer

Wilt u als mantelzorger op vakantie en even de zorg overdragen?

Als mantelzorger raakt u soms overbelast en is er weinig ruimte om tot rust te komen. Met onze vakanties kan dat wel! In april vindt de eerste vakantieweek al plaats!

Lees meer

Vakanties voor mensen met een visuele beperking

Vanaf 17 mei zijn er in Vakantiehotel Dennenheul in Ermelo vakanties voor mensen met een visuele beperking. Wilt u er deze zomer nog graag een weekje tussenuit dan raden wij u aan om een vakantieweek te reserveren.

Lees meer

Bekijk alle nieuwsberichten

Video

Voorpagina

  • Bekijk onze vakantiegidsen

  • Vrijwilligers

  • Steun onze vakanties

  • Aandacht geven levert veel op; word vrijwilliger

Klik om naar de geselecteerde tekst te luisteren. Powered By GSpeech